Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Kolesarstvo je šport primeren za mlade in starejše, tako za profesionalce, kot tudi za rekreativce in tiste, ki občasno sedejo na kolo.

Kolesarska sekcija Radenci se udeležuje kolesarskih prireditev v Sloveniji in sosednjih državah, že vrsto let pa tudi uspešno organizira dva tradicionalna vsakoletna rekreativna kolesarska maratona: Maraton Tri srca Radenci in Maraton po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja.

Vabimo vas, da se nam pridružite.Kontaktirajte nas:10.5.2019

Zamenjana termina obeh kolesarskih prireditev

Sporočamo vam, da smo v letošnjem letu zamenjali termina obeh kolesarskih prireditev - RKM Tri srca Radenci in RKM Bioterme Mala nedelja. Tako bo maraton po Prlekiji v Biotermah prvo nedeljo v juniju, Radenski maraton Tri srca pa drugo nedeljo v avgustu.

Za kolesarski maraton Po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja, ki bo v nedeljo, 2.6.2019 ob 10 uri, smo že odprli tudi predprijave. Eventuelne spremljevalke 'dobre polovice' se lahko okopajo v BIOTERMAH že medtem, ko se kolesarke in kolesarji podajo na proge zelenih gričev slovenskih goric, še bolje pa bo, če gremo najprej kar vsi na kolo in si izberemo ustrezno težavno progo.